Breaking news

fylakes_koridallou
A

Κατά την διάρκεια των πρωινών ωρών της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2021, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, μαζί με έναν εκπαιδευμένο σκύλο και τις διωκτικές αρχές της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής πραγματοποίησαν έρευνα σε κοινόχρηστο χώρο του Καταστήματος, και συγκεκριμένα στο χώρο του Τυπογραφείου των Φυλακών Κορυδαλλού.

Η έρευνα αποκάλυψε δύο συσκευασίες με ναρκωτικά που αντιστοιχούσαν σε σχεδόν μισό κιλό ινδικής κάνναβης (438,6 γραμμάτια) τα οποία είχαν επιμελώς τοποθετηθεί εντός ενός κλιματιστικού.

Αμέσως έγινε ενημέρωση του Εισαγγελέα επί του θέματος, με την Αστυνομία να έχει προβεί ήδη σε προανάκριση. Το περιστατικό αξιολογείτε και από πειθαρχικής πλευράς. Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 2 χρόνια και με εντολή της γενικής γραμματέως, Σοφίας Νικολάου, έχει συγκροτηθεί ειδικό σώμα ελέγχων εντός των φυλακών.

Συγκεκριμένα οι ενέργειες που διεξάγονται εντός των φυλακών με τη βοήθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων αλλά και με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, έχει αποκαλύψει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι έχει περιορίσει σημαντικά τις παράνομες δραστηριότητες.

Ειδικότερα διενεργούνται 1.000 έλεγχοι το μήνα στις φυλακές και συνολικά σε 2,5 χρόνια έχουν γίνει σχεδόν 30.000 έρευνες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις