Breaking news

fwtialondino_reuters
A

Σε σπίτι του Σάτον στο νότιο Λονδίνο ξέσπασε πυρκαγιά η οποία είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, 4 ανήλικα αγόρια.

Συγκεκριμένα τα 4 αδικοχαμένα δίδυμα ηλικίας, 3 και 4 ετών απομακρύνθηκαν από το φλεγόμενο κτίριο, με σκοπό να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Κατά την είσοδο των πυροσβεστών στο κτίριο δεν βρέθηκε κανείς, εκτός των τεσσάρων αγοριών, των οποίων ο θάνατος διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο. 

Η αστυνομία προέβη στην σύλληψη μίας 27χρονης ως την βασική ύποπτη παραμέλησης των τεσσάρων νεαρών αγοριών. 

Σύμφωνα με το CNN, 60 πυροσβέστες με 8 οχήματα επιχείρησαν στη φωτιά, αντιμετωπίζοντας την έντονη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο ισόγειο του κτιρίου.

Για την ώρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα αίτια της φωτιάς, ενώ σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής του Λονδίνου, Άντι Ρόι 
« Πρόκειται για ένα περιστατικό που μας άφησε όλους μουδιασμένους με μεγάλη θλίψη. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους οικείους των παιδιών, την ντόπια κοινότητα και όλους όσοι επηρεάστηκαν από τη φωτιά αυτή. Οι πυροσβέστες έφτασαν γρήγορα και εντόπισαν τα παιδιά εντός της οικείας. Τα απομάκρυναν από το σπίτι και τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες » δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις