Breaking news

eksafanisi 16xronhs
A

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στέλνει σήμα κινδύνου για την εξαφάνιση ενός έφηβου κοριτσιού. 

Πιο συγκεκριμένα, η 16χρονη Γεωργία Κ. εξαφανίσθηκε την χθεσινή ημέρα (8 Ιουνίου 2022) και πιο συγκεκριμένα, τις μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή του Χαϊδαρίου της Αττικής.

Η οικογένεια της έφηβης ενημέρωσε το «Χαμόγελο Του Παιδιού» σχετικά με την εξαφάνιση της και αιτήθηκαν την δημοσιοποίηση των στοιχείων της καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, με την επόμενη κίνηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού να είναι η δημοσιοποίηση των στοιχείων της. 

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το ύψος της Γεωργίας Κ. είναι 1.65 μ., το βάρος της είναι 59 κιλά, τα μαλλιά της είναι σκούρα καστανά και τα μάτια της καστανά 

Εάν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία ή έτυχε να δει την έφηβη, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού», οι γραμμές του οποίου είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

eksafanisi 16xronhs

Όπως αναφέρει το pelop.gr, υπάρχουν πληροφορίες ότι η 16χρονη είχε μεταφερθεί πριν από λίγες ημέρες από την Πάτρα σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, άγνωστοι έκοψαν τα κάγκελα του ψυχιατρείου, μπήκαν στο δωμάτιο νοσηλείας της έφηβης και την απήγαγαν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις