Breaking news

police_usa
A

Ο γιος και μετέπειτα κατηγορούμενος για την δολοφονία της μητέρας του, της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, σήμερα 8 Ιουνίου, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την περασμένη Παρασκευή η άτυχη 73χρονη ηθοποιός, Μαρία Μπονικού είχε βρεθεί εντός της οικίας της στην περιοχή Πολλές Ελιές στην Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια. Ενώ ο γιος της είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 46χρονος είχε ομολογήσει την πράξη του και είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά.

Τη σορό της ηθοποιού είχε εντοπίσει συγγενικό της πρόσωπο που την είδε πεσμένη μπρούμυτα, ενώ έφερε και τραύματα στο σώμα.

Τη σημερινή ημέρα, ο 46χρονος αναμενόταν σήμερα να μεταβεί στον τακτικό ανακριτή με σκοπό την απολογία για την πράξη του. 

Όμως, αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στο οποίο με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πήγε και ο ανακριτής για την απολογία του φερόμενου ως δράστη. 

 

 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις