Breaking news

athens
A

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια θα είναι σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουνίου, ο καιρός σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και ανατολικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 34 και στη νησιωτική χώρα τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα, Τετάρτη, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις έως τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός αύριο Πέμπτη 2 Ιουνίου, θα είναι γενικά αίθριος καιρός, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της δυτικής Στερεάς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις