Breaking news

giorgos melissinos
A

Έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια ο ραδιοφωνικός παραγωγός του 96.9 Rock Fm Γιώργος Μελισσινός. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο σταθμός μέσω ανάρτησης στο instagram ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Ο Γιώργος Μελισσινός όταν δεν έκανε εκπομπές στον Rock FM σκηνοθετούσε ή βρισκόταν πίσω από την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, διαφημιστικών σποτ και (σπάνια) video clip. Έγραφε σενάρια και κατά καιρούς έγραφε σε περιοδικά και εφημερίδες.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Μελισσινός

Ο Γιώργος Μελισσινός συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο.

Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Όταν δεν έκανε εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετούσε ταινίες μικρού μήκους, video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip. Επιπλέον, έγραφε σενάρια και κάποιες φορές σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά. Επίσης, ήταν η φωνή του γνωστού ριάλιτι, «Big Brother».

Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο.

Έζησε, δούλεψε στις ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις