Breaking news

kairos
A

Οι ισχυροί βοριάδες που πνέουν στο βόρειο Αιγαίο παρέσυραν στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, το πλοίο «Νήσος Σάμος» προερχόμενο από τον Πειραιά.

Το πλοίο έχει ρίξει άγκυρα μέσα στο λιμάνι της Χίου υποβοηθούμενο από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ρυμουλκά, πλην όμως αδυνατεί, μέχρι στιγμής, να δέσει στην προβλήτα.

Το «Νήσος Σάμος» μεταφέρει συνολικά 332 επιβάτες, 104 φορτηγά, 83 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 18 δίκυκλα με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός

Τα φαινόμενα όμως, σύμφωνα με την πρόβλεψη τη Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Αγνοείται άνδρα στην Εύβοια

Αγνοείται από χτες το βράδυ άνδρας που έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του στην, περιοχή Λειρί στην Δίρφυ Ευβοίας.

Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις που βρήκαν το όχημά του και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το καταφύγιο αλλά δεν έχουν μπορέσει ακόμη να εντοπίσουν τον ίδιο.

Μάλιστα πριν από λίγο ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στις έρευνες, ενώ συνδράμει και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις