Breaking news

tourismos
A

Καλός γενικά καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις, περιορισμένη μεσημβρινή αστάθεια με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά και μέτριους άνεμους στο Αιγαίο θα επικρατήσει κατά τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο έως το Σάββατο 14 Μαΐου οπότε στα ηπειρωτικά θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες που αναμένονται σε 7 μεγάλες πόλεις της χώρας έως το Σάββατο Μαΐου:

meteo

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα στην Αθήνα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3, τις απογευματινές ώρες πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις