Breaking news

daxtyla_xeria
A

Η κούραση και άγχος, σε συνδυασμό με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας πιθανότατα προκαλούν μία πρόσθετη έκρηξη έντασης την οποία ο καθένας επιθυμεί να ξεφορτωθεί το συντομότερο, από τις παραγωγικές ώρες της ημέρας του.

Πολλοί δυσκολεύονται στο να εντοπίσουν το αίτιο πίσω από όλο αυτό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ξεφορτωθούν την υπερένταση που τους προξενεί το συσσωρευμένο άγχος

Το νέο viral βίντεο που ανέβηκε από χρήστες στη πλατφόρμα του Tik Tok, είναι εδώ για να δώσει μία ταχεία και εύκολη λύση, στις στιγμές stress του καθένα.

Αφότου παρακολουθήσετε το παραπάνω video όσες φορές χρειαστείτε προκειμένου να εμπεδώσετε τις σωστές κινήσεις, μπορείτε να κάνετε τα εξής: 

  1. Σηκώστε τον αντίχειρα σας σαν να κάνετε την κίνηση του «thumps up» σε κάποιον.
  2. Θα χρειαστείτε τον αντίχειρα και το δείκτη του άλλου χεριού σας, έτσι ώστε να ασκήσετε πίεση στον αντίχειρα του πρώτου χεριού.
  3. Η διάρκεια της συγκεκριμένης διαδικασίας απαιτεί μόλις 20 δευτερόλεπτα ανά χέρι.

Αιτιολογώντας σωματικά την συγκεκριμένη κίνηση, αυτό το οποίο ενισχύει είναι η στόχευση στον βλεννογόνο αδένα που βρίσκεται στον εγκέφαλο και εδρεύει λίγο πιο πάνω από την ρινική κοιλότητα. Η έξτρα ενέργεια η οποία απελευθερώνεται εκτός τις χαλάρωσης των χεριών, βοηθά και στην ελάφρυνση της αναπνοής.

Εάν το συγκεκριμένο trick δεν έχει άμεσα αποτελέσματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να πετύχει είναι η επανάληψη του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις