Breaking news

daskalakis_pispirigkou_patra
A

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε να στείλει εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, έκανε γνωστό ότι είναι κρατούμενη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών της. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε αιχμές για τον εν διαστάσει σύζυγο της, ότι ζει κανονικά τη ζωή του, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα μνήματα των παιδιών του. Παράλληλα τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της Δήμητρα, αφού δεν μπορεί να ασχοληθεί ο ίδιος.

Το εξώδικο σχετικά με τα μηνύματα που αντάλλαζαν 

Στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Ακόμη η Πισπιρίγκου σημειώνει πως ο κ. Δασκαλάκης με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα και τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.

Τέλος όπως αναφέρει, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

Η λίστα με τα πράγματα

Καταληκτικά η κρατούμενη καλεί τον εν διαστάσει σύζυγο της να στήσει μία λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα και πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι.

Ακόμη η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί τον κ. Δασκαλάκη να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικο της.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις