Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων (Τομεάρχες Δακοκτονίας), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2022 που υλοποιεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια απασχόλησης μέχρι 6,5 μήνες, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 30ης Νοεμβρίου 2022.

Η ειδικότητα που ζητείται στην προκήρυξη της ΠΕ Σάμου είναι: ΠΕ Γεωπόνοι ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι Φυτικής Παραγωγής ή εν ελλείψει Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών ή Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.

Οι προσλήψεις αφορούν 2 θέσεις στο Δήμο Ικαρίας και 3 θέσεις στους Δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις προσλήψεις μετράει η εντοπιότητα, προτάσσονται δηλαδή των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Δήμων της νήσου Σάμου και του Δήμου Ικαρίας για τις θέσεις σε κάθε νησί αντίστοιχα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά ([email protected]) ή ([email protected]).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις