Breaking news

πανεπιστήμιο
A

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοίνωσε την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, από φυσικό πρόσωπο, στο οποίο θα ανατεθεί η παραγωγή παραδοτέων.

Η πρόσληψη θα υλοποιηθεί με σύμβαση μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου που δύναται να διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2026.

Το κόστος της σύμβασης είναι 50.400,00 ευρώ και δύναται να διαμορφωθεί σύμφωνα με την εξέλιξη και τα προβλεπόμενα του έργου. Σημειώνεται πως το ποσό περιλαμβάνει την αμοιβή του δικαιούχου, πάσης φύσης νόμιμες κρατήσεις, ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη.

Ακολουθήστε το Proson και στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα του εργασιακού τομέα!

Αντικείμενο

Συμμετοχή στο WP6 (Dissemination, communication, and exploitation of project findings) και στο WP7 (Coordination and project Management). Πιο συγκεκριμένα:

  • Συντονισμός των δραστηριοτήτων και διαχείριση (οικονομική, οργανωτική κ.λ.π.) του έργου, εξασφάλιση ομαλής συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των εταίρων, έγκαιρη υποβολή εκθέσεων και παραδοτέων του έργου, παρακολούθηση επίτευξης των στόχων και διασφάλιση επιτυχούς υλοποίησης του έργου, προετοιμασία και διοργάνωση συναντήσεων και δράσεων διάχυσης.
  • Επίβλεψη της λειτουργίας της ιστοσελίδας RATION με καθημερινή ανανέωση πληροφοριών και τροφοδότηση υλικού. Συμμετοχή στις συναντήσεις του Project Management Board σε εβδομαδιαία βάση (διαδικτυακά) για θέματα που χρήζουν άμεσης δράσης και επίλυσης και στις προγραμματισμένες συναντήσεις με όλους τους εταίρους.

Απαιτούμενα προσόντα 

Τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση είναι τα εξής:

  1. Πτυχίο ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ
  2. Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, όπως αποδεικνύεται με βάση το άρθρο 1 π.δ.146/2007 σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ.1 του άρθρου 1
  3. Π.Δ.116/2006.
  4. Εργασιακή εμπειρία τριών τουλάχιστον ετών στην υποστήριξη ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Υποβολή αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση-πρόταση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο, αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεσή της, εμπεριέχουσα σκαναρισμένα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Καταληκτική ημερομηνία 

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 και ώρα 2 το μεσημέρι.

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη, πατώντας εδώ.

​ ​
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις