Breaking news

Σίφνος Κυκλάδες
A

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σίφνου ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη τριών θέσεων εργασίας. Οι ειδικότητες αφορούν απόφοιτους διοικητικού - λογιστικού και εργάτες γενικών καθηκόντων.

Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τριών ατόμων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σίφνου, που εδρεύει στη Σίφνο της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου.

Οι θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σίφνου

ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού - 1 θέση
ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων - 2 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, «Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ» και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

• Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σίφνου, Τ.Κ. 840 03, Απολλωνία Σίφνου Ν. Κυκλάδων, υπόψη κας Φαρμάκη Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2284360329).

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις