Breaking news

κινηματογράφος
A

Λήγουν αύριο, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00, οι αιτήσεις για τη θέση ελεγκτή οικονομικών αποδόσεων στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ).

Υπενθυμίζεται πως η θέση αφορά σύμβαση μίσθωσης έργου ενός συνεργάτη για την κάλυψη αναγκών, σύμφωνα με τα αναφερόμενα παρακάτω καθήκοντα και απαιτούμενα προσόντα στο πλαίσιο του Υποέργου 6 «Υποστήριξη Υλοποίησης Προγραμμάτων Ενίσχυσης της Κινηματογραφίας» του έργου «Sub.5 Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Προγράμματα Ενίσχυσης της Κινηματογραφίας» το οποίο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Next Generation EU.

Τα καθήκοντα του/της ελεγκτή οικονομικών αποδόσεων Β είναι ο έλεγχος των προϋπολογισμών και των χρηματοδοτικών πλάνων, ο έλεγχος των ενδιάμεσων αιτημάτων χρηματοδότησης και ο έλεγχος των τελικών αποδόσεων των παραγωγών των ταινιών που ενισχύονται, σε συνεργασία με τους άλλους ελεγκτές οικονομικών αποδόσεων.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης, σύμφωνα με το proson, είναι 23 μήνες (από τον Φεβρουάριος του 2024 έως και τον Δεκέμβριο 2025) και η ενδεικτική αμοιβή σύμβασης πλην ΦΠΑ είναι 34.500,00€.

Πού θα υποβάλλετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι όπως αναφέρει το proson καλούνται να αποστείλουν σχετικό φάκελο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected]. Ο φάκελος θα περιέχει την αίτηση συμμετοχής σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, μαζί με τα απαιτούμενα για την απόδειξη προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους δικαιολογητικά, πρωτότυπα ή νομίμως επικυρωμένα (π.χ. πτυχία, διπλώματα ξένων γλωσσών, βεβαιώσεις σεμιναρίων και εργοδοτών κ.λπ.).

Είναι δεκτά και απλά ευκρινή φωτοαντίγραφα από κάθε είδους έγγραφο δημόσιας αρχής ή από πρωτότυπες βεβαιώσεις οι οποίες φέρουν σφραγίδα επικύρωσης από δικηγόρο ή δημόσια αρχή. Σημειώνεται ότι όλοι οι τίτλοι σπουδών πρέπει να συνοδεύονται από την επίσημη μετάφραση τους στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη, στον ακόλουθο ενεργό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις