Αναρτήθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, η προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας, για την υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Μαγειρική Τέχνη - Ζαχαροπλαστική», συνολικής διάρκειας 350 ωρών, για 15 κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν εντός του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, σε ημέρες και ώρες συμβατές με το εσωτερικό πρόγραμμα λειτουργίας του Καταστήματος. Λόγω της ιδιαιτερότητας των καταρτιζομένων και των συνθηκών διδασκαλίας, οι εκπαιδευτές που θα επιλεγούν για να διδάξουν στο πρόγραμμα αυτό, θα παρακολουθήσουν σχετικό επιμορφωτικό σεμινάριο.
Το πρόγραμμα
Για την υλοποίηση του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Μαγειρική Ζαχαροπλαστική», συνολικής διάρκειας 350 ωρών, για τις κάτωθι θεματικές ενότητες:
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ | ΘΕΩΡΙΑ | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ | ΣΥΝΟΛΟ |
Συμβουλευτική | 10 | - | 10 |
Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων | 12 | - | 12 |
Κουζίνα | 10 | 6 | 16 |
Εστιατορική τέχνη | 12 | - | 12 |
Ζαχαροπλαστική | 12 | - | 12 |
Εφαρμογές-Πρακτικές ασκήσεις στην εστιατορική τέχνη και ζαχαροπλαστική | - | 288 | 288 |
ΣΥΝΟΛΟ ΩΡΩΝ | 56 | 294 | 350 |
Τα απαραίτητα κριτήρια
Όλοι οι υποψήφιο θα πρέπει να είναι:
- Απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
- Απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
- Επαγγελματική εμπειρία 3 ετών
- Εμπειροτεχνίτες αντίστοιχης ειδικότητας ΔΕ με 6 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης
Πώς θα κάνετε αίτηση
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, καλεί όσους εκπαιδευτές ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από αύριο, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023.
Η αίτηση υποβάλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: [email protected]) ή με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά στο ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας (Ερμογένους 10, Τ.Κ. 41447, Λάρισα, τηλ: 2410 -564690, 564532) και ώρα από 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.