Breaking news

asep
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 7 Απριλίου, τα οριστικά  αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης – Αθηνά (Ν.Π.Ι.Δ),  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Δημόσιες Σχέσεις»  (κωδικός θέσης 10013).

Να σημειωθεί ότι εκτός από τους πίνακες προσληπτέου και αναπληρωματικών, έχει αναρτηθεί και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις