Breaking news

ΑΑΔΕ
A

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ) του ΑΣΕΠ ανακοίνωσε σήμερα την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων για την πλήρωση συνολικά 203 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) από επιλαχόντες της προκήρυξης 1Γ/2022.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα ορίζει η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για τους επιλαχόντες υποψηφίους που διατίθενται προς διορισμό κατόπιν υποβολής νέας αίτησης και δεν αποδέχονται τη θέση, ισχύει η τριετής ποινή αποκλεισμού. Επιπλέον, όσοι αποδεχτούν τον διορισμό τους θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε νέα διαδικασία πλήρωσης θέσεων, μετά από την παρέλευση δεκαετίας από την ημερομηνία διορισμού ή πρόσληψής τους

Οι προσωρινοί πίνακες

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αρ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων, οι οποίοι κατατάσσονται σε πίνακες που περιλαμβάνουν ειδικές κατηγορίες δεδομένων, εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Επισημαίνεται ότι για την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων ελέγχθηκαν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά όλων των υποψηφίων, που περιλαμβάνονται στον πίνακα κατάταξης.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 08:00 έως και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ΑΣΕΠ.

Για την ένσταση απαιτείται παράβολο 20,00 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω, της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου πριν την υποβολή της ένστασής του.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις