Breaking news

Φυλακές Κορυδαλλού
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, από το ΑΣΕΠ, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 6Κ/2018 για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 50 θέσεων μονίμου προσωπικού, στα καταστήματα κράτηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην οικεία προκήρυξη.

Συγκεκριμένα, το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε σήμερα τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την κάλυψη 50 θέσεων από απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης

Η κατάρτιση των προσωρινών πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, των κριτηρίων και των ιδιοτήτων των επιλαχόντων της προκήρυξης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων – ειδικοτήτων ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης, βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης των οικείων κλάδων-ειδικοτήτων, σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 8:00 έως και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20,00 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

6Κ/2018 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις