CLOSE

Breaking news

Νέες θέσεις εργασίας στο υπουργείο Πολιτισμού
A

Γνωστοποιείται ότι εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη συνολικά έξι θέσεων που αφορούν στα όργανα διοίκησης του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου των εξής εποπτευόμενων φορέων του υπουργείου Πολιτισμού:

  • στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,
  • στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και
  • στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση υποψηφιότητας στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου  (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην πρόσκληση.

Κάθε ενδιαφερόμενος υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για το σύνολο των θέσεων.

Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών γίνεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτών σύμφωνα με την παρούσα πρόσκληση.

Οι υποψήφιοι για τους οποίους απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική άδεια προσκομίζουν την αντίστοιχη επαγγελματική άδεια από τον αρμόδιο φορέα. Οι εν λόγω άδειες πρέπει να είναι σε ισχύ.

Ολόκληρη η πρόσκληση

Με παράβολο 100€ οι αιτήσεις

Στην αίτηση επισυνάπτεται και παράβολο 100 ευρώ το οποίο προμηθεύονται οι υποψήφιοι ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e- Παράβολο) επιλέγοντας > Φορέας Δημοσίου > Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο ΑΣΕΠ ολοκληρώνεται όταν οι υποψήφιοι επιλέξουν «Οριστικοποίηση» και μόνο όταν ο εικοσαψήφιος (20ψήφιος) κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί από το ΑΣΕΠ.

Eφιστάται η προσοχή των υποψηφίων στην πληρωμή του ίδιου κωδικού παραβόλου με αυτόν που αναγράφουν στην ηλεκτρονική τους αίτηση και μέχρι την υποβολή αυτής.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις