CLOSE

Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε σήμερα, Παρασκευή 23 Αυγούστου, τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μίας θέσης τακτικού προσωπικού κλάδου-ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), από επιλαχόντες της προκήρυξης 4Κ/2021.

Η κατάρτιση των ως άνω πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων της προκήρυξης, του κλάδου-ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει, εφόσον κλήθηκαν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στον πίνακα κατάταξης.

4Κ/2021 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ

Πού θα υποβάλετε ένσταση

Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως. H προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 έως και την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΑΣΕΠ, Ένσταση για την προκήρυξη 4Κ/2021, Κατηγορία: Π.Ε. - ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ T.Θ. 14308 Αθήνα, Τ.Κ. 11510.

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις