Breaking news

INTIME
A

Το ΑΣΕΠ καλεί τους επιλαχόντες της προκήρυξης 6Κ/2018, που αφορά σε μόνιμες προσλήψεις στα καταστήματα κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να υποβάλουν εκ νέου αιτήσεις.

Ειδικότερα, καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους οι επιλαχόντες της συγκεκριμένης προκήρυξης, που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο πίνακα κατανομής θέσεων, βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης των κλάδων-ειδικοτήτων ΔΕ Προσωπικού εξωτερικής φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης, προκειμένου να πληρωθούν 50 μόνιμες προσλήψεις απόφοιτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (27.06.2018) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων, από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ αφορά σε 588 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

6Κ-2018 ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις