Breaking news

Γραπτός διαγωνισμός
A

Ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 και ώρα 08:00 το πρωί, οι ενστάσεις επί των προσωρινών πινάκων της προκήρυξης 3ΓΒ/2023,  για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, 4.089 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (πλην του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων-Ανακοίνωση 28/6/2024) από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού  διαγωνισμού (Β’ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου.

Υπενθυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν χτες «δείχνουν» 3.630 διοριστέους υποψήφιους και 297 θέσεις που μένουν κενές

Όσοι λοιπόν δεν είδαν σήμερα το όνομα τους στον πίνακα διοριστέων μπορούν, εφόσον θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί, να καταθέσουν ένσταση στο ΑΣΕΠ. Οι ενστάσεις κατά των προσωρινών πινάκων της 3ΓΒ/2023 υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ από σήμερα έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00.

Για την ένσταση απαιτείται παράβολο 20,00 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Οι οριστικοί πίνακες για όλους τους κλάδους/ειδικότητες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Δείτε ΕΔΩ τα προσωρινά αποτελέσματα της 3ΓΒ/2023.

Ανοίγουν +4.800 θέσεις εργασίας

Όσοι δεν είδαν το όνομα τους στους διοριστέους δεν πρέπει να απογοητεύονται καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, θα ακολουθήσουν μετά το φθινόπωρο νέες προκηρύξεις οι οποίες θα προβλέπουν την κάλυψη πάνω από 4.800 θέσεων σε όλο το δημόσιο. Στις προκηρύξεις αυτές θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και πάλι αποκλειστικά και μόνο οι επιτυχόντες του πρώτου πανελληνίου γραπτού διαγωνισμού.

Οι προκηρύξεις αυτές θα έχουν αριθμούς 2ΓΒ/2024 και 3ΓΒ/2024 και θα απευθύνονται, αντίστοιχα, σε απόφοιτους Τεχνολογικής (ΤΕ) και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Κατά τα πρότυπα που έτρεξαν και οι μέχρι στιγμής διαγωνισμοί, η πλειοψηφία των θέσεων θα διατεθεί στην κατηγορία ΠΕ. 

Επιπλέον, ξεκίνησαν χτες οι αιτήσεις στην 1ΓΒ/2024 η οποία προβλέπει την πλήρωση συνολικά 82 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού σε φορείς του δημοσίου, αποκλειστικά από επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις