Breaking news

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς
A

Το ΑΣΕΠ θα προχωρήσει στην πλήρωση μίας θέσης τακτικού προσωπικού του κλάδου-ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της προκήρυξης 5Κ/2021, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην οικεία προκήρυξη.

Το ΑΣΕΠ καλεί μόνο τους επιλαχόντες υποψηφίους, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον αλφαβητικό πίνακα του κλάδου-ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού (κωδ. θέσης 508), στο τέλος του άρθρου του proson, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να δηλώσουν την προτίμησή τους για τη νέα θέση (κωδ. θέσης 301), με την υποβολή νέας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει στις 29 Ιουλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 8 Αυγούστου 2024, ημέρα  Πέμπτη και ώρα 14:00.

Επισημαίνεται ότι, η επιλογή του διοριστέου θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων του εν λόγω κλάδου-ειδικότητας  βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στον πίνακα κατάταξης.

Προσόντα που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (24.06.2021) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων.

Αλφαβητικός Πίνακας Επιλαχόντων του κλάδου-ειδικότητας ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ 508)

Πίνακας Κατανομής Θέσης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις