Breaking news

τρέξιμο
A

Δημοσιεύθηκε σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα διενέργειας Υγειονομικών, Αθλητικών και Ψυχοτεχνικών εξετάσεων υποψηφίων της προκήρυξης 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναφέρεται ότι καλούνται οι υποψήφιοι μετά από αναβολή της Προκήρυξης 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ  καθώς και 28 υποψήφιοι προστατευόμενων ατόμων του ν.2643/1998, να παρουσιαστούν ενώπιον της Υγειονομικής, Αθλητικής και Ψυχοτεχνικής Επιτροπής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κατά τις ώρες και ημέρες που ορίζονται στο πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος θα απασχολείται τρεις ημέρες για την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής εξέτασης από τις αντίστοιχες Επιτροπές. Την πρώτη ημέρα υποβάλλεται σε εξέταση της υγειονομικής καταλληλότητας, τη δεύτερη ημέρα υποβάλλεται σε αθλητικές δοκιμασίες και την τρίτη σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Από τους υποψηφίους όσοι κρίνονται ικανοί κατά την πρώτη ημέρα εξέτασης της υγειονομικής καταλληλότητας , θα παρουσιάζονται για εξέταση στις αθλητικές δοκιμασίες ενώπιον της Αθλητικής επιτροπής κ.ο.κ

Η Υγειονομική Επιτροπή συνεδριάζει στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, Πειραιώς 153, Πετράλωνα  και οι υποψήφιοι οφείλουν να παρευρίσκονται κατά τις οριζόμενες ημέρες στις: 08.00 το πρωί.

Οι Αθλητικές Δοκιμασίες διενεργούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού-Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού Μαραθώνιας Διαδρομής  0 Αχαρναί Αττικής και ώρα 9.00, που πρόκειται να διενεργηθούν οι Αθλητικές δοκιμασίες από την αρμόδια Αθλητική Επιτροπή και οι υποψήφιοι οφείλουν να παρευρίσκονται κατά τις οριζόμενες ημέρες στις 09.00.π.μ

Οι Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες διενεργούνται στην Αστυνομική Ακαδημία, Λεωφόρος Θρακομακεδόνων 101 Αχαρναί και οι υποψήφιοι οφείλουν να παρευρίσκονται κατά τις οριζόμενες ημέρες στις 08.00.π.μ

Υποψήφιοι που δεν θα κριθούν ικανοί σε κάποια από τις δοκιμασίες, δεν θα συνεχίζουν την εξέταση τους στις υπόλοιπες. Για τους ανωτέρω ,το αποτέλεσμα της εξέτασης τους γνωστοποιείται αυθημερόν από την αντίστοιχη Επιτροπή.

Οι Υποψήφιοι έχουν κατανεμηθεί αλφαβητικά σε τρεις ομάδες, και πιο συγκεκριμένα, στην Ομάδα 1: ΑΡΙΘ.29730_2017 απόφαση 6κ/2018 , στην Ομάδα 2: Προστατευμένα άτομα Ν.2643_1998 και στην Ομάδα 3: Μετά από αναβολή της 9Κ/2021, καλούμενοι από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε αναλυτικά τα ονόματα υποψηφίων, ανά ομάδα, στο εδώ.

Μπορείτε να δείτε τον προγραμματισμό των εξετάσεων, πατώντας εδώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις