Breaking news

Νοσοκομείο
A

Eκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, από το ΑΣΕΠ  τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 974 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μονίμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 3 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΝΠΙΔ).

Με τα αποτελέσματα αυτά ολοκληρώνονται ουσιαστικά τα αποτελέσματα για το σύνολο της προκήρυξης. Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη  7Κ/2022  προβλέπει την πλήρωση 3.720 θέσεων στον τομέα της Υγείας.

  • Δείτε ΕΔΩ τα οριστικά αποτελέσματα για 493 θέσεις ΠΕ
  • Δείτε ΕΔΩ τα οριστικά αποτελέσματα 2.253 θέσεις ΤΕ

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  1. Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  2. Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

7Κ/2022 Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΔΕ

 Εκδίδεται διαγωνισμός για την ΔΑΠΕΕΠ

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει αποσταλεί από την Παρασκευή, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του proson.gr, η προκήρυξη 4Κ/2024 ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό στη ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.

Η προκήρυξη 4Κ/2024 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 31 θέσεων, προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην εταιρεία «Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» - ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε., η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην προκήρυξη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις