Breaking news

ΑΣΕΠ έκτακτο
A

Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά το πρωινό ρεπορτάζ του proson.gr καθώς μόλις πριν από λίγα λεπτά το ΑΣΕΠ εξέδωσε τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2ΓΒ/2023, στην οποία συμμετείχαν οι επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που διεξήχθη πέρσι τον Μάρτιο από το ΑΣΕΠ.

Πιο αναλυτικά, η προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, συνολικά, 1.843 θέσεων, μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β’ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου. 

Το ΑΣΕΠ έχει δημοσιεύσει ήδη τα προσωρινά αποτελέσματα και σήμερα δημοσίευσε και τα οριστικά. Οι διορισμοί των πρώτων επιτυχόντων του κλάδου ΤΕ αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2024.

2ΓΒ/2023 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  1. Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
  2. Οι υποψήφιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων και κατάταξης χωρίς ειδική επισήμανση. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ αφού προηγουμένως εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του με τα στοιχεία σύνδεσής τους, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αποτελέσματα.

Ο πίνακας διοριστέων αποστέλλεται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. 

2ΓΒ/2023 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πότε τα αποτελέσματα της 3ΓΒ/2023

Όσον αφορά τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3ΓΒ/2023 πρόκειται να δημοσιευθούν τον Ιούλιο. Τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν προς το τέλος του έτους με πιθανότερο μήνα τον Νοέμβριο και οι πρώτοι διορισμοί αναμένονται τα Χριστούγεννα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση 4.276 θέσεων από απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) σε όλο το δημόσιο. 

Πότε ο 2ος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός

Η προκήρυξη του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού αναμένεται το 2025 και η γραπτή εξέταση θα γίνει με τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών.

Η ηλεκτρονική εξέταση θα περιλαμβάνει τη δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας όπου αξιολογούνται δεξιότητες όπως γλωσσικού και αριθμητικού συλλογισμού, η αντιληπτική ταχύτητα και η ακρίβεια, o επαγωγικός και παραγωγικός συλλογισμός καθώς και ένα σύνολο σαφώς ορισμένων και παρατηρήσιμων εργασιακών συμπεριφορών που, βάσει επιστημονικών ερευνών, σχετίζονται με την επιτυχημένη απόδοση στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και, ειδικότερα, με το Ενιαίο Πλαίσιο Δεξιοτήτων του ν. 4940/2022. 

Την ύλη θα την βρείτε στην goLearn εδώ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις