Breaking news

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ
A

Έκλεισαν οι αιτήσεις στην προκήρυξη 8ΠΔΑ/2024 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 8 θέσεων διοικητών σε πέντε φορείς εποπτευόμενους από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πιο αναλυτικά, η προκήρυξη προβλέπει την κάλυψη 8 θέσεων σε όργανα διοίκησης:

  • Στον «Διαχειριστή Α.Π.Ε. & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» (Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε.)
  • Στην «Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.-Ν.Π.Δ.Δ.)
  • Στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.)
  • Στο Πράσινο Ταμείο (Ν.Π.Δ.Δ.)
  • Στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.-Ν.Π.Ι.Δ.)

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΣΕΠ για την πλήρωση των 8 θέσεων υποβλήθηκαν συνολικά 33 αιτήσεις. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως περίπου ένας στους 4 υποψηφίους που έκανε αίτηση στην προκήρυξη έχει πιθανότητα διορισμού. Φυσικά, οι πιθανότητες αυτές αλλάζουν ανάλογα με τον επίδοση του κάθε υποψήφιου στον γραπτό διαγωνισμό που αναμένεται να διεξαχθεί το προσεχές διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι για την επιλογή των υποψηφίων το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού διενεργεί ηλεκτρονική γραπτή εξέταση, που περιλαμβάνει δοκιμασία διακρίβωσης των δεξιοτήτων. Η γραπτή εξέταση θα πραγματοποιηθεί μέσω προσαρμοστικών τεστ (Computerized Adaptive Testing – CAT) που θα περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και / ή άλλου είδους κλειστού τύπου ερωτήσεων και για την τρίτη ενότητα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα αφορούν προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω τρεις ενότητες δοκιμασιών (τεστ):

  • Παραγωγικός Συλλογισμός
  • Επαγωγικός Συλλογισμός
  • Διαχείριση Εργασιακών Σεναρίων

Η goLearn που συνεργάζεται αποκλειστικά με δημόσια Πανεπιστήμια και ακαδημαϊκούς ανακοίνωσε το 1ο online ΤΕΣΤ δεξιοτήτων στην Ελλάδα το οποίο εμπεριέχει όλη την ύλη για τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Ο οργανισμός goLearn είχε τις περισσότερες επιτυχίες στο πρόσφατο τεστ δεξιοτήτων στους Διοικητές νοσοκομείων!

Το Τεστ δεξιοτήτων τελεί υπό την εποπτεία του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κου Χρήστου Παναγιωτακόπουλου

Όλη η ύλη ανεβαίνει εδώ 

Αναλυτικά η προκήρυξη

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις