Breaking news

Ηλικιωμένη
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου, από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Κ/2020, για την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας σε προσωποπαγείς θέσεις προσωπικού σε ΟΤΑ α΄ βαθμού της χώρας (υπουργείο Εσωτερικών), κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 29 του ν.5013/2023 και της απόφασης 7/4-12-2023 της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Υπενθυμίζουμε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε την σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ 4Κ/2020, κατά το μέρος αυτής που προέβλεψε ότι ειδική εμπειρία λαμβάνεται υπόψη ως προς σύνολο των προκηρυσσομένων θέσεων, δηλαδή και ως προς τις θέσεις για τις οποίες η εμπειρία αποτελεί βαθμολογούμενο κριτήριο. 

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ αφορούν υποψήφιους του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Η προκήρυξη 4Κ/2020 αφορά την υλοποίηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και συνολικά προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 2.909 θέσεων τακτικού προσωπικού (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) σε δήμους όλης της χώρας.

4Κ/2020 ΤΕ Οριστικά - Αίτημα Υπαγωγής

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις