Breaking news

υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου, από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2020, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, μίας θέσης τακτικού προσωπικού το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην οικεία προκήρυξη.

Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα που εκδόθηκαν σήμερα αφορούν υποψήφιους του κλάδου-ειδικότητας ΤΕ Τεχνολογίας Δημόσιας Υγείας και Κτηνιατρικών Εργαστηρίων. 

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 3Κ/2020 προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 187 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) - Ν.Π.Ι.Δ.

Ο πίνακας διοριστέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

3Κ/2020 Οριστικά αποτελέσματα από επιλαχόντες ΤΕ (κ.θ. 511)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις