Breaking news

Υποβρύχιο
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου, τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης τακτικού προσωπικού του κλάδου - ειδικότητας ΠΕ Περιβάλλοντος / Χημικός Ναυτιλίας, στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (υπουργείο Εθνικής Άμυνας), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω θέση παραμένει κενή δεδομένου ότι όλοι οι επιλαχόντες του εν λόγω κλάδου δε διαθέτουν, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την προκήρυξη, τα τυπικά προσόντα πρόσληψης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από την έκδοση της εν λόγω προκήρυξης η οποία δημοσιεύθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2021.

Στην προκήρυξη ζητούταν μόνο μία θέση για τον κλάδο ΠΕ Περιβάλλοντος / Χημικός Ναυτιλίας, η οποία βρισκόταν στη Σαλαμίνα. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έψαχνε σε αυτή τη θέση ένα άτομο το οποίο θα είχε ως αντικείμενο απασχόλησης την έκδοση πιστοποιητικών απαλλαγής από επικίνδυνα αέρια (GAS FREE) στους χώρους Υ/Β, Πολεμικών Πλοίων και πλωτών ναυπηγημάτων, προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος προσωπικού ή/και η εκτέλεση θερμών εργασιών στους υπόψη χώρους.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 1Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 68 θέσεων τακτικού προσωπικού, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων (Υ/Β) στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

1Κ/2021: Τα οριστικά αποτελέσματα με τους απορριπτέους επιλαχόντες

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη 1Κ/2021

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις