Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Καταρτίσθηκε σήμερα, Τετάρτη 21 Μαΐου, από την Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου ο πίνακας αποτελεσμάτων της γραπτής εξέτασης, καθώς και οι προσωρινοί πίνακες επιλέξιμων υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας και αποκλειομένων της προκήρυξης 1ΥΓ/2024 του ΑΣΕΠ, για την επιλογή 14 Υπηρεσιακών Γραμματέων σε υπουργεία.

Ενστάσεις

Κατά των προσωρινών πινάκων, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση από την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 και ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 και ώρα 15:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες→ Ένσταση.

Ενστάσεις κατά της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης δεν επιτρέπονται.

Σημειώνεται ότι, για την υποβολή ένστασης στην εν λόγω διαδικασία δεν απαιτείται παράβολο.

Τα αποτελέσματα

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι υποψήφιοι στον Πίνακα αποτελεσμάτων της γραπτής εξέτασης, καθώς και οι αποκλειόμενοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου που αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Προσωρινοί πίνακες επιλέξιμων υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας και αποκλειομένων

1ΥΓ_2024 Πίνακες αποτελεσμάτων γραπτής εξέτασης

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών & Διαχείρισης Δεδομένων του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις