Breaking news

Νοσοκομείο Υγεία
A

Νέα ευκαιρία διορισμού σε φορείς του υπουργείου Υγείας έχουν υποψήφιοι της προκήρυξης 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ. Πιο αναλυτικά, για την ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους το ΑΣΕΠ καλεί υποψήφιους  να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η πρόσκληση αφορά υποψήφιους της προκήρυξης 6Κ/2020 του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον πίνακα στο τέλος του άρθρου του proson, και οι οποίοι έπονται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο παράρτημα ΣΤ' της προκήρυξης. Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει στις 22 Μαΐου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 4 Ιουνίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτών. Το ΑΣΕΠ δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

6Κ/2020 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 1.209 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις