Breaking news

εργασία
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Πέμπτη, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2020, που αφορά σε μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ειδικότερα, οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων και κατάταξης υποψηφίων για την πλήρωση μίας θέσης τακτικού προσωπικού κλάδου- ειδικότητας ΤΕ Τεχνολογίας Δημόσιας Υγείας και Κτηνιατρικών Εργαστηρίων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 3Κ/2020, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Η κατάρτιση των ως άνω πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και των κριτηρίων των επιλαχόντων της Προκήρυξης 3Κ/2020 του συγκεκριμένου κλάδου-ειδικότητας, με βάση τα δικαιολογητικά που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη.

Ενστάσεις 

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από αύριο, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 έως και την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 3Κ/2020
Κατηγορία: Τ.Ε. ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «Ηλεκτρονικό Παράβολο») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

3Κ-2020_ΤΕ_ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ_ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 3Κ/2020 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 187 θέσεων, τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) - Ν.Π.Ι.Δ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις