Breaking news

INTIME
A

«Άνοιξαν»  εκ νέου οι αιτήσεις για την πλήρωση 13 μόνιμων θέσεων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, μέσω της προκήρυξης 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ

Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων έχουν αποκλειστικά οι επιλαχόντες της προκήρυξης, που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο πίνακα.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, αναφέρεται ότι καλούνται μόνο τους επιλαχόντες υποψηφίους, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα κατάταξης των κλάδων-ειδικοτήτων: α) ΠΕ Νομικών, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να δηλώσουν την προτίμησή τους για τις νέες θέσεις  και β) ΠΕ Οικονομικού της προκήρυξης, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να δηλώσουν την προτίμησή τους για τις νέες θέσεις.

Ποια είναι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων 

Η υποβολή νέας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου του ΑΣΕΠ, χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00 το μεσημέρι. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ανωτέρω διαδικασίας καλούνται οι υποψήφιοι του κλάδου – ειδικότητας ΠΕ Νομικών που είχαν αρχικώς δηλώσει με την αίτηση συμμετοχής τους προτίμηση για τον αντίστοιχο κωδικό θέσης (στον οποίο πλέον προκύπτουν θέσεις πολυτέκνου/τέκνου πολυτέκνου και τριτέκνου/τέκνου τριτέκνου) που δεν προβλέπονταν στην αρχική προκήρυξη, εφόσον διέθεταν τη συγκεκριμένη ιδιότητα μέχρι και την 28η Ιανουαρίου 2022, να το δηλώσουν στο κατάλληλο πεδίο της ως άνω ηλεκτρονικής τους αίτησης και παράλληλα εντός της ίδιας προθεσμίας, να κάνουν επίκληση των απαιτούμενων, κατά περίπτωση, για την απόδειξη της ιδιότητας, δικαιολογητικών από το Μητρώο τους.

Επισημαίνεται ότι, η επιλογή των προσληπέων θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων των εν λόγω κλάδων-ειδικοτήτων βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στους πίνακες κατάταξης.

Προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, δηλαδή την 28η Ιανουαρίου 2022, στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων.

Πίνακας κατανομής θέσεων

Αλφαβητικός Πίνακας του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Νομικών

Αλφαβητικός Πίνακας του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Οικονομικού

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και
Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ.
(Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις