Breaking news

εργασία
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα, από το ΑΣΕΠ οι πίνακες προσληπτέου, κατάταξης και αποκλειομένων υποψηφίων από επιλαχόντες της προκήρυξης 4Ε/2020, που αφορά σε μόνιμες προσλήψεις στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Ειδικότερα, οι πίνακες αφορούν στην πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, από επιλαχόντες, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ), και αφορούν στο γνωστικό αντικείμενο «Οικονομολόγων /Στατιστικών/Κοστολόγων [Με εξειδίκευση στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά (Μικροοικονομική Θεωρία και Πολιτική ή Οικονομετρία ή Πολιτική Ανταγωνισμού)]».

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι ακόλουθοι πίνακες έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και ο πίνακας προσληπτέου έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». 

4E/2020 ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΟΥ, ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ Κ.Θ.10002

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωσης 14 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Ανταγωνισμού» (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, επτά θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Οικονομικών) με διετή σύμβαση και δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στον «Συνήγορο του Καταναλωτή» με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις