Breaking news

εργασία
A

Από σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, θα έχουν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι της προκήρυξης 1Κ/2020 του ΑΣΕΠ να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να πληρωθούν θέσεις τακτικού προσωπικού σε διάφορους φορείς του Δημοσίου.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 και λήγει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024. 

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 1Κ/2020 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, συνολικά 79 θέσεων, σε πολλούς φορείς του δημοσίου. (Δείτε εδώ την προκήρυξη).

Ακολουθήστε τη νέα σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Οι υποψήφιοι, απόφοιτοι της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο πίνακα, οι οποίοι με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, προηγούνται μεταξύ των αδιάθετων υποψηφίων σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, για να καλυφθεί η ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό, καλούνται να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών
για την Προκήρυξη  1Κ/2020 – Κατηγορία ΠΕ
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 115 10

Δικαιολογητικά 

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.
  • Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Πίνακας για πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις