Breaking news

υπολογιστής
A

Σε δημόσια κλήρωση για την προκήρυξη 6Κ/2022, που αφορά σε μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα προχωρήσει το ΑΣΕΠ, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, θα προχωρήσει σε δημόσια κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων του κλάδου ΠΕ Μηχανικών.

Η δημόσια κλήρωση για τους ισοβαθμούντες υποψηφίους του εν λόγω κλάδου θα διενεργηθεί αύριο, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, στο κατάστημα του ΑΣΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από την πλατφόρμα e-presence.

Πίνακας ισοβαθμούντων υποψηφίων

Η προκήρυξη 6Κ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 66 θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών), στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) και στο Πράσινο Ταμείο Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας) σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις