Breaking news

ΕΦΚΑ
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, από τα ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 9Κ/2022, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 18 θέσεων μονίμου προσωπικού, του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης - e-ΕΦΚΑ, ο οποίος λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (ΑΜ) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από αύριο, Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 έως και την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Ένσταση για την Προκήρυξη 9Κ/2022
Κατηγορία: Τ.Ε.
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20,00 ευρώ άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν, το παράβολο το οποίο έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Οι υποψήφιοι, που επιθυμούν να προχωρήσουν σε ένσταση, πρέπει, σύμφωνα με το άρθρο του proson, να αναγράψουν τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Τα προσωρινά αποτελέσματα ΤΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις