Breaking news

Δικαστική Αστυνομία
A

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ και το υπουργείο Δικαιοσύνης οι οριστικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 1ΔΑ/2023, για την πλήρωση 70 θέσεων, του κλάδου ΤΕ, στο νέο Σώμα της Δικαστικής Αστυνομίας. 

Από το υπουργείο έχει αναρτηθεί ο οριστικός πίνακας κατάταξης, καθώς και ο πίνακας απορριπτέων υποψηφίων του κλάδου ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας του αστυνομικού τομέα της Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Κεντρική Επιτροπή του Διαγωνισμού, με νεότερη ανακοίνωση και σε άμεσο χρόνο θα κληθούν οι υποψήφιοι κατά σειρά επιτυχίας και σε αριθμό ίσο με τον αριθμό των προσλαμβανομένων προσαυξημένο κατά ποσοστό τουλάχιστον 50% να προσέλθουν εντός τασσομένων από την πρόσκληση προθεσμιών, προκειμένου να λάβουν μέρος στις υγειονομικές εξετάσεις, αθλητικές και ψυχομετρικές δοκιμασίες

Δείτε ακόμα: Δικαστική Αστυνομία: Κάντε σήμερα αίτηση για 119 θέσεις με πολιτικά

Ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των εξετάσεων και η διαδικασία παραλαβής του δελτίου υγειονομικής εξέτασης, καθώς και η διαδικασία συμπλήρωσης αυτού.

Για τον πίνακα κατάταξης (Σύμφωνα με την παρ. 2 του Κεφ. Δ.2 της προκήρυξης 1ΔΑ/2023 -70 θέσεις) πατήστε εδώ

Για τον πίνακα απορριπτέων πατήστε εδώ

Για τον συνολικό πίνακα κατάταξης υποψηφίων με εμπειρία  πατήστε εδώ

Για τον συνολικό πίνακα κατάταξης υποψηφίων χωρίς εμπειρία  πατήστε εδώ

Η προκήρυξη 1ΔΑ/2023

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω προκήρυξη αφορά πρόσληψη 500 ένστολων στο νέο Σώμα της Δικαστικής Αστυνομίας. Υπενθυμίζουμε ότι η Δικαστική Αστυνομία θα αποτελείται από το ένστολο και το πολιτικό τμήμα και η εν λόγω προκήρυξη αφορά αποκλειστικά τη στελέχωση του ένστολου τμήματος. Το πολιτικό τμήμα θα καλυφθεί από τις δύο μεγάλες προκηρύξεις των επιτυχόντων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. 

Στην συγκεκριμένη προκήρυξη προβλέπονται 500 θέσεις ένστολων, οι οποίες θα καλυφθούν ως εξής:

  • 30 θέσεις για τον Κλάδο ΠΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 70 θέσεις για τον Κλάδο ΤΕ Δικαστικής Αστυνομίας
  • 400 θέσεις για τον Κλάδο ΔΕ Δικαστικής Αστυνομίας

Μείνετε συντονισμένοι στο Proson.gr στο facebook, στο threads, στο twitter και στο viber, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τα αποτελέσματα και στις υπόλοιπες κατηγορίες της Δικαστικής Αστυνομίας. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις