Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, ο πίνακας για την αναπλήρωση διοριστέων της προκήρυξης 1Γ/2022, του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠπου προβλέπει την πλήρωση 822 θέσεων, μόνιμου προσωπικού στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του ΑΣΕΠ, διαγράφηκαν 10 άτομα από τον πίνακα διοριστέων, καθώς και από τους οικείους πίνακες κατάταξης, καθώς δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους ή παραιτήθηκαν, στο πλαίσιο της διαδικασίας της προκήρυξης 1Γ/2022.

Οι θέσεις αυτών αντικαθίστανται από υποψηφίους, που διαγράφονται από τους οικείους πίνακες κατάταξης και εγγράφονται στον συμπληρωματικό πίνακα διοριστέων.

Τα άτομα που διορίζονται είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ενώ σημειώνεται ότι δε χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση για τον διορισμό τους.

Παράλληλα, τονίζεται ότι δεν απαιτείται δημοσίευση συμπληρωματικού πίνακα διοριστέων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Διαβάστε τη σχετική απόφαση, εδώ.

Υπενθυμίζεται πως η προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ προέβλεπε την πρόσληψη 822 απόφοιτων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ΑΑΔΕ σε 66 περιοχές όλης της χώρας, με γραπτό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2022.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις