Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, από το ΑΣΕΠ, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2Ε/2022, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), στο γνωστικό αντικείμενο «Θετικών Επιστημών» (κωδικός θέσης: 10001).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέου αλλά και αποκλειομένων υποψηφίων, για τυπικούς λόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 2Ε/2022 προβλέπει την πλήρωση συνολικά 10 θέσεων στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) και στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους οριστικούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις