Breaking news

εργασία
A

Δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μέσω της προκήρυξης 2Ε/2022.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση μίας θέσης, που θα υλοποιηθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ), ενώ αφορά στο γνωστικό αντικείμενο «Βιοποικιλότητα χερσαίων οικοσυστημάτων ή θαλάσσια οικοσυστήματα». 

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οριστικοί Πίνακες Προσληπτέων, Κατάταξης και Αποκλειομένων

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη προκήρυξη προέβλεπε την πρόσληψη 10 ατόμων, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 2Ε/2022 του ΑΣΕΠ προέβλεπε την πλήρωση:

  • 9 θέσεων στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ)
  • 1 θέσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία).
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις