Breaking news

εργασία
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Τρίτη τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων υποψηφίων για μόνιμες προσλήψεις την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), μέσω της Προκήρυξης 2Ε/2022.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση μίας θέσης, που αφορά στο γνωστικό αντικείμενο «Θετικών Επιστημών».

Η πρόσληψη θα υλοποιηθεί με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΣΑΧ ΑΣΕΠ).

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Σημειώνεται ότι ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων δεν προβλέπονται.

Οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων θα προκύψουν μετά τη διενέργεια των ατομικών συνεντεύξεων.

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης και Αποκλειομένων υποψηφίων

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη προκήρυξη προέβλεπε την πρόσληψη 10 ατόμων, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 2Ε/2022 του ΑΣΕΠ προέβλεπε την πλήρωση:

  • 9 θέσεων στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ)
  • 1 θέσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία).
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις