Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου, από το ΑΣΕΠ, οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2E/2022, για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα αφορούν μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο: Βιοποικιλότητα Χερσαίων Οικοσυστημάτων ή Θαλάσσια Οικοσυστήματα (Κωδικός θέσης: 10009).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν εκδοθεί οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων αλλά και αποκλειομένων, για τυπικούς λόγους

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω τελικών προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από αύριο, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα ώρα 8:00 έως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την «επί της ουσίας» κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτεών και αποκλειομένων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι η προκήρυξη 2E/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, συνολικά 10 θέσεων στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι τελικοί προσωρινοί πνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις