Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού έκανε γνωστό πως πρόκειται να προσχωρήσει άμεσα, στην πλήρωση 4 θέσεων, τακτικού προσωπικού, στην Ανεξάρτητη Αρχή «Επιθεώρηση Εργασίας», χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της προκήρυξης 3Κ/2019.

Οι θέσεις αφορούν υποψήφιους του κλάδου - ειδικότητας «ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού» (κωδ. θέσεων 607,610,617,623), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, η πλήρωση των νέων θέσεων θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων της προκήρυξης 3Κ/2019, βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει, εφόσον κλήθηκαν ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης, σε συνδυασμό με τη δήλωση προτίμησής τους.

Να σημειωθεί ότι προσόντα ή κριτήρια που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, τον Μάιο του 2019 στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν θα εξεταστούν, 

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων, από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι, σύμφωνα με το άρθρο του proson.gr, η προκήρυξη 3Κ/2019 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωσημε σειρά προτεραιότητας, 76 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), στο ΣΕΠΕ, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Κράτους, στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας, στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο Επιμελητήριο Λακωνίας και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Πίνακας Κατανομής Θέσεων

Η προκήρυξη 3Κ/2019

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις