Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέου και αποκλειομένων υποψηφίων, για τυπικούς λόγους, της προκήρυξης 2Ε/2022 η οποία αφορά την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσεως Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) {πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευσης (Α.ΔΙ.Π.)} στο γνωστικό αντικείμενο «Μηχανικών-Μηχανικοί Παραγωγής και Διοίκησης».

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους οριστικούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Δείτε εδώ τους οριστικούς πίνακες κατάταξης, προσληπτέου και αποκλειομένων

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη προκήρυξη προέβλεπε την πρόσληψη 10 ατόμων, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 2Ε/2022 του ΑΣΕΠ προέβλεπε την πλήρωση:

  • 9 θέσεων στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ)
  • 1 θέσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία).
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις