Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, οι αιτήσεις συμμετοχής στη μεγάλη και πολυαναμενόμενη προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για την μόνιμη πρόσληψη στο Δημόσιο, 1.843 αποφοίτων του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Ειδικότερα, πρόκειται για την προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει την πλήρωση 1.843 σε όλο το Δημόσιο, αποκλειστικά από τους επιτυχόντες του κλάδου ΤΕ, του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη μεγάλη προκήρυξη που απευθύνεται στους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού, αφού η πρώτη προκήρυξη που εκδόθηκα για την «δεξαμενή» επιτυχόντων αφορούσε μόλις 140 θέσεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. 

Στην 2ΓΒ/2023 προκήρυξη του ΑΣΕΠ συμμετέχουν 21 ειδικότητες του κλάδου ΤΕ, ενώ οι θέσεις κατανέμονται σε Δήμους, Υπουργεία, Ανεξάρτητες Αρχές και άλλους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και δικαιολογητικών αρχίζει αύριο Τρίτη, 17 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Να σημειωθεί ότι εντός της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 περιλαμβάνονται και οι 31 θέσεις του πολιτικού προσωπικού της Δικαστικής Αστυνομίας, του κλάδου ΤΕ. 

Δείτε εδώ το ΦΕΚ της προκήρυξης

Τα πρόσθετα προσόντα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως και την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00. Να σημειωθεί ότι για να είναι έγκυρη η αίτηση θα πρέπει οι υποψήφιοι να πληρούν και τα πρόσθετα τυπικά προσόντα, τα οποία ζητά ο διαγωνισμός.

Αυτά δεν είναι άλλα από την πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και την πιστοποίηση γνώσης της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Γ1. 

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 126 ευρώ) 

Λάβετε το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ της Πιστοποίησης Υπολογιστών ELIC εύκολα και ευέλικτα  (Μόνο 115 ευρώ)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις