Breaking news

ΑΣΕΠ έκτακτο
A

Στο Εθνικό Τυπογραφείο εστάλη για δημοσίευση, επιβεβαιώνοντας πλήρως για ακόμα μία φορά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του proson.gr, η προκήρυξη 2ΓΒ/2023, για την πλήρωση 1.843 θέσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Υπενθυμίζουμε ότι στην προκήρυξη 2ΓΒ/2023 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποκλειστικά, οι επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διεξήχθη τον Μάρτιο. 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη προκήρυξη απευθύνεται αποκλειστικά στους απόφοιτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), ενώ περιέχει και τις αντίστοιχες θέσεις ΤΕ που προορίζονται για το πολιτικό προσωπικό της Δικαστικής Αστυνομίας. Η προκήρυξη αναμένεται να πάρει ΦΕΚ στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων να ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Δείτε πως κατανέμονται οι 1.843 προσλήψεις στον πίνακα θέσεων της 2ΓΒ/2023:

Ο πίνακας θέσεων της 2ΓΒ/2023

Να σημειώσουμε ότι η αντίστοιχη προκήρυξη για τους απόφοιτους του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), αναμένεται να βγει περί τα μέσα Οκτωβρίου, Σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, η προκήρυξη για τους ΠΕ θα έχει αριθμό 3ΓΒ/2023 και θα αφορά περίπου 4.300 προσλήψεις στο Δημόσιο.


Έρχεται ο 2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ Proson.gr

Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν φέρει οι διορισμοί των επιτυχόντων για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό

Είναι θεσμοθετημένο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός να γίνεται κάθε 2 χρόνια. Έτσι ήδη έχουν ξεκινήσει εξ αποστάσεως προετοιμασία στην goLearn για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

Ποιο ήταν η κορυφαία προετοιμασία στην Ελλάδα που είχε τον πρώτο των πρώτων στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Ο πρώτος των πρώτων, δηλαδή ο επιτυχών με την μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα σε 77.073 πολίτες που εξετάστηκαν προετοιμάστηκε στην goLearn πετυχαίνοντας συνολικό βαθμό διαγωνισμού 90,75

Η goLearn αποτελεί το μεγαλύτερο φορέα προετοιμασίας ενηλίκων για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με τους περισσότερους επιτυχόντες στον 2Γ/2022. Πάνω από 40.000 ενήλικες κάθε χρόνο προετοιμάζονται και μοριοδοτούνταί από προγράμματα που πραγματοποιούμε σε συνεργασία με Δημόσια Πανεπιστήμια όπως τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και άλλα δημόσια Πανεπιστήμια.

Αποκτήστε τώρα όλη την νέα ύλη του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις