Breaking news

INTIME NEWS
A

Χιλιάδες ήταν οι αιτήσεις συμμετοχής που υποβλήθηκαν για την προκήρυξη 2Κ/2023 του ΑΣΕΠ, που αφορά σε μόνιμες προσλήψεις σε επιμελητήρια της Ελλάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, για την προκειμένη προκήρυξη πραγματοποιήθηκαν 10.380 αιτήσεις για μόλις 72 προσλήψεις. Αυτό σημαίνει ότι μόλις ένας στους 144 θα προσληφθεί. 

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 2Κ/2023 αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 72 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ημαθίας, στο Επιμελητήριο Σερρών, στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης και στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

3.231 αιτήσεις για την προκήρυξη 3Κ/2023

Αναφορικά με την προκήρυξη 3Κ/2023 του ΑΣΕΠ, που προβλέπει 29 μόνιμες προσλήψεις σε Τοπικούς και Γενικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ), υποβλήθηκαν 3.231 αιτήσεις συμμετοχής. 

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω προκήρυξη αφορούσε απόφοιτους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τις θέσεις να κατανέμονται στον ΓΟΕΒ Ορεστιάδας και Πεδιάδων Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά, στον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Αραπίτσης Ναούσης, στον Αχέροντα Γλυκής, Βέροιας, στον Ενιπέα Φαρσάλων, στη Β' Ζώνη Μεσσάρας, στο Μικρό Μοναστήρι και στον τοπικό οργανισμό Μποϊδά - Μαύρης.

Τα στατιστικά στοιχεία για την προκήρυξη 2Κ/2023

στατιστικά - 1
στατιστικά - 2
στατιστικά - 3
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις