Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Τεράστιο ήταν το πλήθος των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 3Κ/2023 του ΑΣΕΠ, που αφορά τη μόνιμη πρόσληψη 29 ατόμων σε Τοπικούς και Γενικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ), σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής, οι αιτήσεις για την εν λόγω προκήρυξη «έσπασαν» όλα τα ρεκόρ, καθώς για τις μόλις 29 θέσεις υποβλήθηκαν 3.231 αιτήσεις! Με απλά λόγια, προκύπτει ότι από τον διαγωνισμό αυτό πρόκειται να πετύχουν μόλις 1 στους... 110. Ο αριθμός αυτός είναι υπερβολικά μεγάλος και, από ό,τι φαίνεται, οι «νικητές» θα κριθούν στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στο ποιοι συγκεντρώνουν τα περισσότερα δυνατά μόρια, αυτά των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας.

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω προκήρυξη αφορούσε απόφοιτους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τις θέσεις να κατανέμονται στον ΓΟΕΒ Ορεστιάδας και Πεδιάδων Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά, στον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Αραπίτσης Ναούσης, στον Αχέροντα Γλυκής, Βέροιας, στον Ενιπέα Φαρσάλων, στη Β' Ζώνη Μεσσάρας, στο Μικρό Μοναστήρι και στον τοπικό οργανισμό Μποϊδά - Μαύρης.

Τα στατιστικά σε εικόνες

ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Χιλιάδες οι αιτήσεις για τις μόλις 29 μόνιμες θέσεις

 

ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Χιλιάδες οι αιτήσεις για τις μόλις 29 μόνιμες θέσεις

 

ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2023: Χιλιάδες οι αιτήσεις για τις μόλις 29 μόνιμες θέσεις

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις